open-navfaktor-logo
search
MUP HNK
Buran vikend u Mostaru: Napadnuta dvojica maloljetnika
Proteklog vikenda, kako saznajemo, zabilježen je još jedan napad na mostarskim ulicama. Naime, na Bulevaru narodne revolucije, također je napadnut mladić, ali u policiji o tome nemaju saznanja
22.07.2019. u 16:28
get url
text

U Mostaru se sinoć oko ponoći dogodio još jedan napad na maloljetnu osobu. Napad se desio dok je šetao ulicom Ante Starčevića.

Kako je saopćeno iz MUP-a HNK, maloljetnika je napala grupa osoba koje su mu nanijele lakše povrede, te se vrlo brzo udaljile s mjesta događaja.

Napadnuti, prema prijavi, nije mogao precizirati o koliko ljudi je bilo riječ. Iz MUP-a HNK više informacija o ovom slučaju nisu bili spremni dati, osim da rade na rasvjetljavanju ovog, ali i događaja od neku večer, kada se također na meti nasilnika našao maloljetnik.

- Napad na jednu osobu dogodio se 19. jula u naselju Carina u 20.10 sati. Osoba je zadobila lakše tjelesne povrede. Grupa napadača se udaljila prije dolaska policije - potvrdio je Ljudevit Marić, portparol MUP-a HNK.

Proteklog vikenda, kako saznajemo, zabilježen je još jedan napad na mostarskim ulicama. Naime, na Bulevaru narodne revolucije, također je napadnut mladić, ali u policiji o tome nemaju saznanja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.