open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
Brutalno ubistvo: Muškarac izrešetan u automobilu, žena ranjena
U pucnjavi u Banjoj Luci noćas je ubijen muškarac u automobilu, a njegova saputnica je ranjena
06.09.2018. u 08:15
get url
text

U sačekuši u banjalučkoj Kozarskoj ulici sinoć oko ponoći iz vatrenog oružja ubijen jemuškarac, a ranjena je žena koja je bila sa njim u automobilu u trenutku pucnjave.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijen je D. O.,  dok za sada još nema informacija o stanju njegove saputnice. Ona je odmah prevezena u banjalučku bolnicu.

Muškarac je ubijen dok je prilazio svojoj kući, a automobil je još bio u pokretu. Taj dio grada odmah je blokiran, dok su na mjesto događaja izašli policija i dežurni okružni tužilac koji su obavljali uviđaj.

Još nema zvaničnih informacija o žrtvi niti motivima napada, kao ni da li je policija uspjela identifikovati i uhapsiti osumnjičenog za ovo krivično djelo.

Mještani ovog dijela grada su ispričali da su čuli rafalnu paljbu i škripu kočnica, a ubrzo i zavijanje sirena.

Policajci Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS saradnji sa policajcima Policijske uprave Banja Luka, a pod nadzorom Tužilaštva RS, preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju ubistva D. O. (42) i nanošenja teških tjelesnih povreda S. J. (40).

- Nepoznata osoba je sinoć oko ponoći u Kozarskoj ulici u Banjoj Luci, upotrebom vatrenog oružja povrijedila dvije osobe. Osoba inicijala D. O. je podlegla, dok je S. J. prevezena u bolnicu, gdje je ukazana ljekarska pomoć – saopćeno je iz MUP-a RS.

Dodaje se da će policajci, pod nadzorom nadležnog tužilaštva, nastaviti sprovođenje mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnih djela.

Nezvanično saznajemo da je ubijen je Damir Ostojić, vlasnik ugostiteljskog lokala u centru Banje Luke, dok je ranjena Sanda Jošić. Ostojić je i ranije dovođen u vezu sa nekim krivičnim djelima u Banjoj Luci i poznat je istražnim organima u RS.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.