open-navfaktor-logo
search
Nisu bodrili Zmajeve
Brutalna poruka BH Fanaticosa: Ubice se štite, svi se prave ludi...
Naglasili su da su tribinu napustili "radi vršenja represije nad navijačima BiH"
06.09.2019. u 00:38
get url
text

BH Fanaticosi večeras nisu bodrili fudbalsku A reprezentaciju Bosne i Hercegovine! I to nakon dugo, dugo, dugo godina...

VEZANI TEKSTNajvjerniji navijači: BH Fanaticosi napustili Bilino polje?

Najvjernija navijačka grupa reprezentacija BiH, koja je Zmajeve u svim sportovima pratila svugdje na svijetu, večeras je napustila tribine Bilinog polja prije početka meča protiv Lihtenštajna.

A razlog je incident sa policijom. Naime, "organi reda" su kod jednog navijača "snimili" majicu koja im se nije svidjela. Od navijača su tražili da ju skine, a nakon što je odbio, izveli su ga sa stadiona...

To je bio okidač da i ostali navijači ove grupe napuste stadion Bilino polje, a nedugo potom naglasili su da su tribinu napustili "radi vršenja represije nad navijačima Bosne i Hercegovine", poručivši "sloboda navijačima - A.C.A.B."

VEZANI TEKSTOglasili se BH Fanaticosi: Zašto neće bodriti Zmajeve

BHF je nakon svega na svojoj Facebook stranici objavio fotografiju svojih članova sa transparentom "Istina za Vedrana 2009-2019", uz brutalnu poruku:

- Ubice se štite, svi se prave ludi...

BHF je aludirao na Vedrana Puljića, koji je ubijen u Širokom Brijegu ispred stadiona Pecara uoči utakmice Široki Brijeg - Sarajevo, a njegov ubica još nije procesuiran, iako se sumnja da je počinilac ustvari policajac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.