navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Porodični problemi

Britney Spears gubi starateljstvo nad djecom?

Bivši suprug pop zvijezde Kevin Federline 25. augusta prijavio je pjevačicinog oca policiji jer je on navodno napao njegovog starijeg sina Seana Prestona

Objavljeno: 05.09.2019. u 08:08
get url
text

Britney Spears navodno je izgubila starateljstvo nad djecom zbog toga što je jedno od njih napao pjevačicin otac Jamie Spears.

Bivši suprug pop zvijezde Kevin Federline 25. augusta prijavio je pjevačicinog oca policiji jer je on navodno napao njegovog starijeg sina Seana Prestona. TMZ javlja da se navodni sukob odigrao 24. augusta u Jamievom domu. Djed i unuk su se posvađali, a u jednom trenutku Jamie je navodno stavio ruke na dijete, ali Sean Preston nije povrijeđen.

Detalji o ovom nemilom događaju pojavili su se u javnosti nekoliko sati pošto su američki mediji došli do sudskih dokumenata, u kome se vidi da je Federline dobio 70 posto starateljstva nad djecom, dok je Britney dobila pravo na 30 posto posjeta bez nadzora. Njih dvoje su do sada dijelili starateljstvo.

Kevin i Britney navodno su ovaj dogovor imali od augusta 2018. godine, ali je on tek sada formalizovan. S druge strane, "The Blast" piše da je Spears izgubila starateljstvo nad djecom.