open-navfaktor-logo
search
Fitness model
Britanka Sheila Kiss i u sedmoj deceniji života izgleda sjajno, opsjedaju je mlađi muškarci
Fitness model Sheila Kiss, otkrila je kako i na pragu 70-tih mora podsjećati mladiće da je "dovoljno stara da bude njihova mama".
05.06.2020. u 16:37
get url
text

Naime, ova dama iz Birminghama u Velikoj Britaniji ima 62 godine i priznaje kako joj se često javljaju dvadesetogodišnji mladići koji se ponašaju kao da je njen Instagram račun ustvari profil na Tinderu.
Na društvenim mrežama je postala poznata po svom nevjerojatno utegnutom i mišićavom tijelu kojeg bi se posramile i dvostruko mlađe žene. No ako ste pomislili kako se Sheila od djetinjstva bavi sportom, prevarili ste se.

Kako kaže, tek kada je napunila 30 godina, počela se zanimati za zdrav način života i razvoj kondicije, i to nakon što je rodila svoje drugo dijete Shannon, koja sada ima 33 godine. Tada je dva puta sedmično igrala tenis i bavila se aerobikom.

- Aerobik je bio zaista popularan osamdesetih godina i mogla sam vježbati čak pet dana u sedmici, čak i s troje djece- ispričala je.

Otprilike desetak godina kasnije je počela odlaziti u teretanu te od tada ne odustaje od svoje rutine - u teretani vježba dva sata dnevno, i to šest dana u sedmici.
Ne zamara se brojanjem kalorija i izbjegava vaganje, a priznaje da se osjeća "super jakom".

Na Instagramu je prati više od 55 hiljada ljudi koje svakodnevno impresionira svojim mišićima.

Ispričala je i da nikada ne odlazi doktorima, osim na redovne ginekološke preglede. Osim toga, u teretani joj često prilaze i mlađe žene koje priznaju da bi u starijoj životnoj dobi željele izgledati poput nje, piše The Sun.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.