navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Inspirativna priča

Britanka ostala bez kuće, živjela u hostelu punom žohara, a sada je milionerka

Samohrana majka Kate Mansfield postala je životna trenerica

Objavljeno: 08.10.2019. u 22:08
get url
text
Kate Mansfield

Kate Mansfield (40), samohrana majka iz Londona, prije četiri godine ostala je bez doma. Živjela je u hostelu koji je bio prepun žohara, a danas je osigurala bolji život za sebe i 16-godišnjeg sina.

Pokrenula je vlastiti biznis, Single to Soulmates i postala životna trenerica. Naziva se još i savjetnicom za veze, a pomaže 500 klijenata koji su u potrazi za ljubavlju.

To radi vrlo uspješno, jer 92 posto klijenata završi u sretnoj vezi već nakon godinu dana. Pohvalila se kako je odgovorna za 54 zaruke, brakove, te tri bebe.

- Prekinula sam s partnerom i u to vrijeme sam honorarno radila, ali nisam zarađivala dovoljno za život. Diplomirala sam novinarstvo i radila u medijima 15 godina. Pokušavala sam dobiti bolji posao, ali nije mi išlo. Zarađivala sam 30 funti na sat, ali to nije bilo dovoljno za život. Tako sam na kratko vrijeme živjela po hostelima - govori Kate.

Nakon toga preselila se kod majke.

- Prije nisam mogla ni misliti da se to može dogoditi nekome ko je završio fakultet i prije toga dobro zarađivao - priča Britanka.

Prvo je krenula s konsultacijama "licem u lice" a onda je promijenila strategiju. Prebacila se na internet kako bi doprijela do šire publike.

- Napravila sam web stranicu i naučila kako raditi tehničke stvari. Strategija mi je bila ulagati što više u posao. Prvu godinu to je bilo jako teško - rekla je.

Napravila je online program za ljude koji traže ljubav. To su bile uglavnom žene, a program je trajao tri mjeseca. U prvom mjesecu žene su trebale prestati izlaziti na spojeve i poraditi na sebi i samopuzdanju. Od ovog posla, ozbiljno zarađuje posljednje dvije godine. Lani je zaposlila još četiri trenera, a nedavno se proširila na SAD i Australiju.

Najdražio dio posla joj je, kaže, vidjeti ljude kako se zaljubljuju i ponalaze svoj sretan završetak.