I to je moguće

Britanka obukla vjenčanicu i na intimnoj zabavi udala se za tepih

Objavljeno: 08.12.2019. u 22:01

Bekki Cocks pozvala je samo posebne goste na ceremoniju sklapanja braka sa Matom, svojim omiljenim tepihom

Bekki Cocks sa svojim Matom

Samohrana majka dvoje djece, Bekki Cocks (26) iz Velike Britanije iznenadila je svoje prijatelje kada im je kazala da će se udati, ali za svoj tepih.

Bekki je, kako prenosi "The Sun", pozvala samo posebne goste na ovu ceremoniju sklapanja braka sa Matom, svojim omiljenim tepihom.

Cocks, koja inače radi u kazinu u Manchesteru, na ovu zabavu došla je u bijeloj haljini i krem sandalama, baš kao prava mlada.

Tu je bio i neizostavni buket, dok je na svečanosti pored nje stajao umotani tepih Mat.

Tokom intimne jednosatne ceremonije Bekki je, baš kao da se udaje za muškarca, obećala Matu da će ga voljeti "dok ih smrt ne rastavi".

Britanka je kazala da je tepih kupila prije otprilike godinu, te kako je svim svojim prijateljima dosadila pričama o tome koliko ga voli.

- Moji prijatelji su potom počeli da se šale govorivši mi: "ako ga toliko voliš, zašto se ne udaš za njega". Toliko vremena provodim pazeći na njega: čistim ga i usisavam nekoliko puta dnevno i pazim da uvijek izgleda najbolje. Ne bih mogla ni zamisliti da budem bez njega. Kad su djeca u krevetu, često legnem sa njim i pričam mu svoje najintimnije misli - kazala je Bekki Cocks.

 

Izvor:   The Sun

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije