- Znamo s kakvom ekipom igramo i očekujem jednu potpuno otvorenu utakmicu. Široki je vrlo kvalitetna ekipa, pogotovo kad igraju kući. Vjerujemo da kvalitetnom igrom možemo doći do pozitivnog rezultata kojeg priželjkujemo i očekujemo - najavio je nedjeljnu utakmicu trener Posušja Branko Karačić.

Zbog radova koji su u toku na stadionu Pecara u Širokom Brijegu, susret će se igrati na stadionu Bare u Čitluku.

- Ne znamo kako će izgledati teren s obzirom na ovakvo vrijeme. Mislim da je plus što ne igramo na Pecari, nama je to šansa da na neutralnom terenu pokažemo da možemo parirati i da se revanširamo za onaj poraz u prvom kolu - dodao je Karačić.

Govoreći o nadolazećoj utakmici, veznjak Andro Babić istakao je kako Posušje čeka teška utakmica.

- U nadolazećoj utakmici želimo se vratiti pobjedama i mislim da je upravo ovaj derbi odlična prilika za to. Značilo bi to puno i nama i svim našim navijačima, koje pozivam da dođu u što većem broju, a mi ćemo nastojati održati dobru igru i okruniti to pozitivnim rezultatom - istakao je Babić.

Utakmica Široki Brijeg - Posušje igra se u nedjelju od 13 sati. Pravdu će dijeliti Dragan Kesić iz Bosanske Gradiške, uz pomoćnike Stefana Tešanovića iz Sarajeva i Sretena Udovičića iz Prijedora.