navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kroz sarajevske ulice

Braco Hadžiosmanović u FIS-u, Mahir Sulejmanović žurio na trening, Zijah Sokolović na kafi

U šetnji smo zatekli Ismeta Nunu Arnautalića i filmskog reditelja i scenaristu Nedžada Begovića, koji je nedavno debitirao i kao tekstopisac, a napisao je pjesmu "Odlazim ti", koja se nalazi na novom albumu Enesa Begovića

Objavljeno: 19.06.2019. u 15:29
get url
text

Lijepo vrijeme u glavnom gradu BiH izmamilo je brojne građane u centar Sarajeva, a među njima, i poznate ličnosti. Amir Bjelanović Tula, poznati sarajevski gitarista, kompozitor i tekstopisac, već duže vremena bori se sa teškom bolešću, ali da ta borba ne utječe na njegovu pozitivnost i da se trudi živjeti punim plućima i uživati u svakom lijepom danu uvjerili smo se kada smo ga zatekli u društvu prijatelja u jednom od kafića u blizini Narodnog pozorišta.

Nedaleko od njega u suncu je uživao i Vlado Podany, koji je sa prijateljem razgovarao o aktuelnim muzičkim dešavanjima i svojim novim projektima. U jednoj od slastičarni u centru grada, uz kafu i kolače zatekli smo i legendarnog glumca Zijaha Sokolovića, koji inače voli popodneva provoditi na ovaj način.

{$galerijaFotografija}

Alfa i omega Vrbanjuše Alija Hadžiosmanović Braco redovan je gost u FIS-u. Dok je čekao nekoliko poznatih sportskih radnika trener jedinstvene harizme osvježio se limunadom.

- Čestitam Bilalu Šumanu i rukometnim Zmajevima na velikom uspjehu. Kada je u pitanju nogomet, nadam se da će ove godine Sarajevo napraviti zapaženije rezultate u Evropi – kazao nam je pri susretu legendarni Braco.

U šetnji smo zatekli Ismeta Nunu Arnautalića i filmskog reditelja i scenaristu Nedžada Begovića, koji je nedavno debitirao i kao tekstopisac, a napisao je pjesmu "Odlazim ti", koja se nalazi na novom albumu Enesa Begovića. Lijep dan za hodanje iskoristio je i bivši nogometaš Sarajeva Adnan Fočić, i muzičar Mahir Sulejmanović koji je žurio na trening.

Poznati na sarajevskim ulicama 19.6.2019
1 od 6
left-arrowright-arrow