navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Iznenađenje

Bračni par s Floride umjesto hodalice za bebu dobio poluautomatsku pušku

Policija iz Crestviewa utvrdila je da su prijatelji bračnog para poklon kupili u Goodwillu, trgovačkom lancu u kojem se prodaje donirana odjeća i kućanske potrepštine

Objavljeno: 06.12.2019. u 09:51
get url
text
Na Floridi u kutiji od dječije igračke pronašli pušku
Na Floridi u kutiji od dječije igračke pronašli pušku

Bračni par sa Floride umjesto hodalice za bebu u kutiji su nakon kupovine pronašli poluatomatsku pušku.

Ovaj par koji iščekuje novorođenčebio je šokiran kada su umjesto igračke za svoju bebu pronašli pušku kalibra 22 i streljivo.

Nazvali su policiju i prijavili šta su pronašli.

Policija iz Crestviewa utvrdila je da su prijatelji bračnog para poklon kupili u Goodwillu, trgovačkom lancu u kojem se prodaje donirana odjeća i kućanske potrepštine.

Mama na Facebooku objavila šta su pronašli u kutiji

Kada su kupovali hodalicu za bebe kutija je bila zatvorena ljepljivom trakom. Policija je utvrdila da je kutija mogla biti donirana na bilo kojoj lokaciji gdje se prikupljaju donacije, a prodata je u dućanu u Valparaisu.

Policija je utvrdila da nije prijavljena krađa konkretne poluautomatske puške i da to oružje nije povezano s nekim zločinom.

Policija je prvo ostavila oružje kod porodice koja ga je i kupila jer su utvrdili da se ne radi o osobama sa dosjeima. A već sljedeći dan od ovog bračnog para zatraženo je da preda oružje, piše NBCnews.com.