Nezapamćen zločin

Bračne razmirice i neimaština kumovale tragediji: Admir pobio djecu, pa se objesio

Objavljeno: 13.12.2018. u 21:15 Autor: R. F.

Uviđaj na mjestu zločina još traje, a pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona nikome ne dozvoljavaju pristup

FOTO: BHT 1

Nezapamćena tragedija pogodila je u kasnim popodnevnim satima bihaćko naselje Mali Lug, gdje je tridesetsedmogodišnji Admir S. ubio svoje troje maloljetne djece, a potom se objesio.

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama, djeca su bila 2011., 2012. i 2016. godište. 

Uviđaj na mjestu zločina još traje, a pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona nikome ne dozvoljavaju pristup.

Komšije u nevjerici posmatraju šta se dešava.

FOTO: BHT 1

Kako su ispričali neki od mještana, tragediji su kumovali narušeni bračni odnosi između supružnika, koji su rezultirali time da se žena prije 20-tak dana spakovala i otišla. Navodno je, kako se moglo čuti, Admir najavljivao šta će učiniti ako ga ostavi.

- Oni nisu inače odavde, doselili su se prije nekoliko mjeseci. On je, mislim, rodom iz Cazina. Teško su živjeli - ispričali su neki mještani, uz uvjet anonimnosti.

Glasnogovornica MUP-a Unsko-sanskog kantona Snežana Galić kazala nam je da je slučaj policijskoj stanici prijavljen oko 17 sati.

- Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici koji su pronašli tijela četiri osobe, jedne odrasle i troje djece. Uviđajne radnje su u toku - kazala nam je Galić.

Komesar MUP-a Unsko-sanskog kantona Mujo Koričić kazao nam je da je na putu, ali da je obaviješten o ovoj tragediji.

- Prema preliminarnim saznanjima, riječ je o ubistvu troje djece i samoubistvu. Okolnosti pod kojima se sve dogodilo se utvrđuju - kazao nam je Koričić.

Prema nezvaničnim informacijama, Admir je, navodno, djecu poklao, a potom se objesio na ulaznim vratima kuće. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije