open-navfaktor-logo
search
Maksimović zadovoljan
Bošnjaković nije došao pred novinare, žestoka poruka Hadžića: "Ugasit sve treba"
Fudbaleri Leotara savladali su Tuzla City sa 3:2 u derbiju začelja i zadržali su šanse u borbi za opstanak.
13.05.2023. u 20:33
get url
text

Gosti su dva puta vodili, ali su na kraju ostali bez bodova.

Nakon utakmice imali su nešto za reći sudijskoj trojki predvođenoj Mateom Musom, a trener Milenko Bošnjaković nije se pojavio ni na konferenciji za medije.

S druge strane Marko Maksimović, trener Trebinjaca, bio je zadovoljan trijumfom njegovog tima, ali nije bio zadovolja činjenicom da je Leotar opet primio golove iz prekida.

- Svi ste vidjeli i znali kakvu je važnost imala današnja utakmica. I za jedan i ta drugi tim. Definitivno, da kažemo, ovo je nama bila posljednja šansa da zadržimo nadu za opstanak. Mislim da smo bili mnogo bolji protivnik. Međutim, opet primimo dva gola iz dva prekida. To je čini mi se 11 gol. Protivnici nam teško kreiraju šanse, ali kako "dignu" prekid...

U posljednjih pet utakmica ovo je šesti gol iz prekida koji primamo. Igračima moram da čestitam na načinu na koji su odigrali. Golman Tuzla Cityja je jako dobro branio. Skinuo je dva tri zicera, nemoguće situacije, Čaviću i Aćimoviću... U nekim ranijim utakmicama nismo imali sreće, možda nam se danas vratimo. Ulazimo u posljednja dva kola sa šansama da zadržimo status premijerligaša - rekao je, između ostalog, Maksimović.

Gosti očito nisu bili zadovoljni suđenjem. Osim što Bošnjaković nije došao na presicu, Sportske pišu da se na svom Instagramu oglasio i Irfan Hadžić, napadač Tuzlaka.

- Sram vas i stid bilo!!! Ne vraća se vama, vraća se na najmilijim! Ugasit sve treba! - napisao je Hadžić, pišu Sportske.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.