open-navfaktor-logo
search
Selektor BiH
Bosnićevo "upozorenje" na Twitteru: Nemojte se zbuniti, mi smo Bosna i Hercegovina
Selekcija kojom "komanduje Vedran Bosnić danas je u kvalifikacija za Eurobasket, u kojima je već osigurala plasman na završnu smotru, izborila još jednu pobjedu, četvrtu u ovom ciklusu.
20.02.2021. u 21:51
get url
text

VEZANI TEKST - Poslije pobjede nad Grčkom: Bosnić otkrio šta ga je posebno motivisalo nakon što je postao selektor

Na vrijednosti dobija što je to trijumf nad Grcima, koja nas je u februaru prošle godine porazila u Mejdanu (70:65), ali i zbog činjenice da je to prva pobjeda nad Helenima ikada.

Iako je Bosnić odlučio pojedine igrače poštedjeti, iako se suočio s nekoliko otkaza, njegovi puleni su ponovo pokazali veliko znanje kada je riječ o sprovođenju njegovih taktičkih zamisli na terenu.
Da je bio zadovoljan igrom svoje ekipe Bosnić je priznao i na press koneferenciji nakon utakmice, kada je pohvalio svoje igrače, a ubrzo nakon toga oglasio se i na Twitteru.

- Molim vas, nemojte se zbuniti. Mi smo Bosna i Hercegovina - napisao je Bosnić.

Nakon pobjede naše selekcije oglasio se i Nenad Marković. Bivši reprezentativac naše zemlje, kasnije i selektor, očito je bio oduševljen igrom bh. košarkaša.

- Još jedna rapsodija košarkaške reprezentacije BiH, bravo za naše igrače i Vedrana Bosnića - napisao je legendarni Neno.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.