Predsjednik GO PDP-a Banja Luka, Igor Crnadak istakao je da se rezultati tek skupljaju, te da još uvijek nemaju konkretne brojeve, ali da su napravili ozbiljan politički zaokret na političkoj sceni u RS. 

-Smatramo da će novi gradonačelnik Banje Luke biti Draško Stanivuković i to je jedan nepromjenjiv trend. U 90 posto naselja u Banjoj Luci vodi - rekao je Crnadak. 

Srđan Rajčević iz SNSD tvrdi da se SNSD nalazi pred velikom pobjedom u RS. Što se tiče Banje Luke, istakao je da ipak treba sačekati. 

- Informacije u Banjoj Luci pristižu sporo. Dobri su pokazatelji u nekim mjestima poput Krupa na Vrbasu. To nam daje indicije da će Igor Radojičić ostati gradonačelnik, kao i iz Vrbanje, Šargovca - kazao je. 

Što se tiče drugih gradova i općina, SNSD tvrdi da ima odlične trendove u Prijedoru, Bosanskoj Gradišci, Foči, Gackom.. . 

- Tu je izvjesna pobjeda. Neupitni su Srbac, Prnjavor, tradicionalna uporišta. Dobro stojimo u Kalinoviku, Višegradu... - rekao Rajčević.

 

 

Slavlje u štabu Draška Stanivukovića.

Slavlje u štabu Draška Stanivukovića. Saznajete više: https://srpskainfo.com/ja-sam-novi-gradonacelnik-banjaluke-drasko-stanivukovic-vec-proslavlja-izbornu-pobjedu-video/

Posted by Srpskainfo.com on Sunday, November 15, 2020