open-navfaktor-logo
search
Brutalni obračun
Borba uoči izbora: Novi vođa Vučevićevih huligana pretučen u Novom Sadu
U noći između subote i nedjelje došlo je do brutalnog obračuna huligana u Novom Sadu kada je prebijen Uroš Vujović (22), koji pokušava da se nametne kao novi vođa gradonačelnikovih huligana umjesto Slobodana Milutinovića Snajpera na tribinama Firme FK Vojvodina.
Denis Zeba
31.01.2022. u 15:12
get url
text

Na snimku se vidi kako kod Sportskog centra Meridiana u novosadskom Novom naselju, tokom jedne proslave na kojoj je bilo i djevojaka, Vujović učestvuje najprije u gurkanju sa grupom mladića ispred objekta, da bi ga oni potom pretukli.

Policija je uhapsila trojicu muškaraca, koja su palicama pretukla Uroša Vujovića. Kako je saopćeno, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su V. K. (2001) , M. M. (2001) i V. E. (2001) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda. Oni će biti privedeni osnovnom javnom tužiocu.

Svi poznavaoci prilika u Novom Sadu znaju da grad samo formalno vodi potpredsjednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, a neformalno i zapravo Andrej Vučić, kao što znaju i da je u toku borba za nasljednika Vučevićevog Snajpera i njegovih batinaša za izvršavanje prljavih poslova za SNS uoči izbora. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.