open-navfaktor-logo
search
Model koji vrijedi imati
Boravak u izolaciji joj godi: Kate Middleton u cvjetnoj haljini nikada nije izgledala bolje
Princ Wiliam i Kate Middleton su putem svog službenog Instagram profila objavili video u kojem sa djecom aplaudiraju ispred svog ljetnikovca Amner Hall u Norfolku, gdje su odlučili provesti vrijeme u izolaciji.
25.04.2020. u 08:50
get url
text

Video je u manje od 12 sati ostvario gotovo dva miliona pregleda.

"Večeras su se vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ George, princeza Charlotte i princ Louis pridružili Velikoj Britaniji u misiji #ClapForOurCarers kako bi pokazali svoju zahvalnost nevjerovatnim zdravstvenim radnicima koji neumorno rade na održavanju zemlje" - stoji u njihovoj objavi na Instagramu Kensingtonske palate.

 

Vojvotkinja od Cambridgea mnoge je oduševila izborom stajlinga. Svoj inače vrlo strog i profinjen stajling, Kate je ovog puta zamijenila lepršavom plavom haljinom cvijetnog uzorka na kopčanje, s prorezom i volanom na samom dnu, koja je potpuna suprotnost svemu što je vojvotkinja nosila posljednjih godina.

Riječ je o haljini londonskog brenda Ghost koja se prodaje po cijeni od 290 KM, a koja je zahvaljujući Kate rasprodana u rekordnom roku.

Na stranicama brenda ostalo je još nekoliko komada u veličini XS, a ako nosite tu veličinu i sviđa vam se haljina, veselit će vas vijest da je trenutno snižena na oko 200 KM.

Kate vrlo dobro zna da su midi haljine trenutno najpopularniji model koji možete izabrati, a stručnjaci tvrde kako se vojvotkinja odlučila za haljinu plave boje iz razloga što plava ima umirujući učinak te predstavlja povjerenje, lojalnost, mudrost, samouvjerenost, inteligenciju, vjeru i istinu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.