open-navfaktor-logo
search
Sedamnaesti po redu
Bokserski turnir "Mustafa Hajrulahović - Talijan" zakazan za 21. i 22. septembar
Član Organizacionog odbora Šerif Bečić, predstavnik Bokserskog kluba "Zlatni ljiljani", naglasio je da će učestvovati najbolji takmičari iz BiH i iz inostranstva
21.08.2019. u 16:42
get url
text

Tradicionalni 17. međunarodni memorijalni bokserski turnir "Mustafa Hajrulahović - Talijan" bit će održan 21. i 22. septembra u Domu mladih KSC Skenderija odlučeno je danas na sastanku Federalnog ministra za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Salke Bukvarevića i članova Organizacionog odbora.

Prezentiran je plan aktivnosti i priprema za organizaciju te je konstatovano da do sada sve teče prema predviđenom planu.

Član Organizacionog odbora Šerif Bečić, predstavnik Bokserskog kluba "Zlatni ljiljani", naglasio je da će učestvovati najbolji takmičari iz Bosne i Hercegovine i iz inostranstva. Najavljano je učešće 50 boksera iz deset zemalja. Na turniru će učestvovati i članovi reprezentacije Bosne i Hercegovine u svim kategorijama.

Pozvani su privrednici, pojedinci i institucije da kroz sponzorstvo pomognu održavanje turnira, saopćili su organizatori.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.