open-navfaktor-logo
search
Saobraćajna nesreća
Bokser Janjanin o udesu kod Banje Luke: Za dlaku smo izbjegli smrt
Da nas je udario direktno, pitanje je da li bismo ostali živi, rekao je Janjanin
14.07.2019. u 13:23
get url
text

Radio sam u Njemačkoj i krenuo kući porodici, a eto umalo da poginem. Da nismo pobjegli i udarili u bankinu pitanje je da li bismo kum i ja preživjeli, rekao je za "Nezavisne" prijedorski bokser Dražan Janjanin (30).

On je kao suvozač pukom srećom jutros izbjegao tragediju u saobraćajnoj nesreći u kojoj je teško povrijeđen i košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić.

Janjanin je istakao da mu je ušivena ruka te da ima još nekoliko povreda po tijelu ali, dodaje ozbiljnije povrede je, srećom izbjegao.

-Taj automobil se odjednom stvorio ispred nas, ne znam ni kojom brzinom. Kum je bio priseban pa je pobjegao i udario u bankinu. Da nas je udario direktno, pitanje je da li bismo ostali živi, ovako nam je otkinuo zadnji kraj, odnosno zadnji lijevi točak i vrata su otkinuta, a taj auto je projurio još 200 metara dalje - rekao je Janjanin.

Ognjen Kuzmić

"Porsche" u kom se nalazio Ognjen Kuzmić (FOTO: RAS Srbija)

Ističe da je njegov kum lakše povrijeden, a šokiran je činenicom da su za dlaku svi mogli nastradati.

-Mi smo se bježeci, popeli na bankinu koja nas je odbacila i prevrnula na krov, taj auto je produžio i prevrnuo se u jarak. U šoku sam - istice Janjanin.

Udes se desio jutros oko pet sati kada su se na magistralnom putu Banja Luka-Prijedor u Ramićima sudarili "porsche" u kojem su bili Kuzmić i Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine i "BMW" u kojem su bili Janjanin i njegov kum Marko Miljatović (32).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.