Jedan muškarac je poginuo, dok je drugi zadobio teške i za život opasne povrede u nesreći koja se jutros dogodila na regionalnom putu Teslić - Čečava, u mjestu Osivice, potvrđeno je za Faktor iz PU Doboj.

Prema riječima dežurnog operativnog dobojske policije, nesreća se dogodila jutros oko 8 sati, kada je na dvojicu pješaka naletio putnički automobil.

- Jedan pješak smrtno je stradao na mjestu nesreće, dok je drugi zadobio teške povrede opasne po život i prevezen je u banjalučki UKC - kazao nam je dežurni operativni.

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju su braća Savo G. (73), koji je preminuo, i Branko G. (64), kojem se ljekari bore za život.

Na njih je "BMW"-om naletio Nemanja P. (23). 

Iz banjalučkog Kliničkog centra nam je rečeno da je povrijeđeni 64-godišnjak u tu zdravstvenu ustanovu vozilom Doma zdravlja Doboj dovezen u  12.10 sati, te je hospitaliziran  u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

Prema riječima dežurnog ljekara na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje dr. Ljubiše Tomića i glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji danas, dr. Gorana Janjića, pacijent je primljen bez svijesti i u politraumatizovanom stanju.

- Pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne - precizirali su iz UKCRS-a.