open-navfaktor-logo
search
Oštra poruka Adilovića
Bivši napadač Želje: Nekad smo dobijali zvižduke ako ne vodimo do 20. minute, a sada...
Više i nije vijest da je Željezničar izgubio derbi od Sarajeva... U posljednja dva duela na Koševu tim sa Grbavice "padao" je bez ispaljenog metka.
22.09.2021. u 23:25
get url
text

I dok se prošle sezone Plavi nisu borili nizašta, ove je u pitanju "borba za preživljavanje".

No, čini se da to ne brine previše trenera Tomislava Ivkovića i većinu fudbalera, koje je on doveo i kojima je Grbavica prolazna stanica.

Istinskim navijačima Želje sigurno neće dobro "leći" osmijeh hrvatskog trenera u trenutku kada je grlio Mujazinovića, kojeg je izveo iz igre, u trenutku kada je semafor pokazivao 2:0 za Sarajevo...

I dok se Ivković "slatko smijao", Eldin Adilović, bivši golgeter Plavih, žestoko je kritikovao trenutno stanje u klubu. Adilović je, bez dlake na jeziku, poslao žestoku poruku ljudima u klubu...

- Nekad smo dobijali zvižduke ako ne vodimo do 20. minute, a sada podrška za ljude koji uništavaju klub! Čudna neka vremena... - komentarisao je Adilović na Facebook stranici Želje objavu sa Koševa.

Adilović je ostavio dubok trag na Grbavici. U sezoni 2011/12. bio je najbolji strijelac Premijer lige BiH sa 20 postignutih golova, dok je sezonu kasnije 18 puta tresao protivničke mreže u prvenstvu naše zemlje.
U obje sezone sa Željom je osvajao šampionsku titulu, a u sezoni 2011/12. sa Plavim je osvojio i Kup BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.