open-navfaktor-logo
search
Pojačao Radnički
Bivši fudbaler Sarajeva predstavljen u novom klubu
Letić koji je za Sarajevo upisao 16 nastupa u svim takmičenjima prije Bordo tima igrao je za Karvinu, Žilinu, Velež, Borac Šamac, Orašje i Kozaru
17.01.2020. u 18:01
get url
text

Dojučerašnji lijevi bek Sarajeva Bojan Letić novi su član Radničkog iz Niša, saopćio je aktuelni vicešampion Srbije i tako samo potvrdio medijske spekulacije.

Letić koji je za Sarajevo upisao 16 nastupa u svim takmičenjima prije Bordo tima igrao je za Karvinu, Žilinu, Velež, Borac Šamac, Orašje i Kozaru iz Bosanske Gradiške.

- Drago mi je što sam došao u jedan od najboljih klubova u Srbiji, koji želi da ponovo izbori plasman u Evropu, i nadam se da ću pomoći ekipi u ostvarivanju svih ciljeva. Iskreno, od malena pratim srbijansku ligu i želio sam da jednog dana zaigram u njoj - rekao je Letić, te dodao:

- Dolazim u jaču ligu, u veliki klub. Derbiji protiv Zvezde, Partizana i ostalih klubova iz vrha tabele su dodatni motiv za svakog igrača. Radujem se saradnji sa šefom stručnog štaba, Miloradom Kosanovićem i sa novim igračima, od kojih dobro poznajem Lazara Đorđevića, sa kojim sam igrao u Karvini.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.