open-navfaktor-logo
search
Neka u RS-u nisu otvorena
Birališta u Banjoj Luci otvorena na vrijeme, mnogi građani poranili na glasanje
Birališta u Banjoj Luci na kojima pravo glasa ima oko 200.000 birača jutros su otvorena na vrijeme, a mnogi građani poranili su kako bi što prije ispunili svoju građansku dužnost.
02.10.2022. u 09:10
get url
text
Izbori, Banja Luka

Inače, Od 2.140 biračkih mjesta na području Republike Srpske, njih sedam još nije otvoreno, navode iz Štaba Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske "Izbori 2022" koji prati i preduzima mjere i radnje u cilju održavanja povoljne bezbjednosne situacije u entitetu Republika Srpska (RS) na dan opštih izbora u Bosni i Hercegovini saopšteno je da se proces glasanja u RS-u odvija mirno, bez incidenata, javlja Anadolu Agency (AA).

- Od 2.140 biračkih mjesta na području Republike Srpske, njih sedam još nije otvoreno. Radi se o po jednom biračkom mjestu na području Policijske uprave Prijedor, PU Zvornik i PU Banjaluka i četiri biračka mjesta na području PU Bijeljina" - navodi se u saopćenju iz MUP-a RS-a.

Zbog održavanja općih izbora, lokacije za izdavanje ličnih dokumenata MUP-a Republike Srpske (referati ličnih karata, prebivališta, boravišta i JMB, uključujući akviziciju) rade danas do 19.00 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.