open-navfaktor-logo
search
Zagrebačka policija
Bio pod utjecajem droga i lijekova: Ovo je vozač "BMW-a" koji je skrivio nesreću na naplatnim kućicama
On je nesreću izazvao u četvrtak u 12.43 sati na auti cesti A4 na naplatnoj stanici Sveta Helena
15.07.2019. u 09:08
get url
text

Zagrebačka policija nadležnom je Općinskom državnom odvjetništvu u nedjelju krivično prijavila i pritvorskom nadzorniku predala 35-godišnjaka koji je kod naplatne stanice Sveta Helena u četvrtak, vozeći prebrzo "BMW" pod utjecajem droga i lijekova izazvao saobraćrajnu nesreću u kojoj su tri osobe zadobile posebno teške tjelesne povrede.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem droga i lijekova i krećući se brzinom većom od dopuštene koja je na tom dijelu prometnim znakom ograničena na 50 kilometara na sat, na način da nije smanjivao brzinu kretanja i zaustavio vozilo ispred naplatne stanice autoceste, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su tri osobe, od kojih je jedno dijete, zadobile posebno teške tjelesne povrede - navodi se u priopćenju PUZ-a, čiji su službenici u nedjelju dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom.

On je nesreću izazvao u četvrtak u 12.43 sati na auti cesti A4 na naplatnoj stanici Sveta Helena, a pojedini mediji navode da je riječ o Ozrenu M.

 - Protiv istoga je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje saobraćajne nesreće u cestovnom saobraćaju - navodi PUZ koji je 35-godišnjaka u 20 sati predao pritvorskom nadzorniku.

Osumnjičenog očekuje ispitivanje pred državnim odvjetništvom koje će potom odlučiti hoće li protiv njega pokrenuti istragu i zatražiti istražni zatvor, o čemu će odlučiti sudija istrage Županijskog suda, objavila je Slobodna Dalmacija. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.