navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kako ima obraza

Bijesni Britanci napali bogatu nasljednicu: "Ovo je sramota..."

Tamara Ecclestone i njen suprug Jay Rutland pozvali su gledatelje britanske emisije “This Morning” da doniraju novac za njihovu online galeriju. No, nije bilo potrebno dugo čekati na reakcije bijesnog naroda Velike Britanije, koji se ovih dana nosi s teškom krizom uzrokovanom koronavirusom. 

Objavljeno: 16.04.2020. u 08:54
get url
text

Zapitali su se kako bogata nasljednica ima obraza tražiti donacije kada je kćerka Bernieja Ecclestonea, nekadašnjeg vlasnika Formule 1 i članica jedne od najbogatijih porodica na svijetu.

Kćerka Slavice Ecclestone javila se uživo iz svog doma, a ona i njen suprug s fudbalerom Joeom Coleom podržali su zdravstvene radnike te kazali da su angažirali 30 umjetnika koji su im pomogli u izradi online galerije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday @jayrutland from one of our first dates to this day I couldn’t love you any more. So many memories so much love ️

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Sav prihod zarađen od galerije bit će doniran zdravstvenim radnicima, a oni koji žele, mogu dati i svoj novčani doprinos.

Mnogima se njihov zahtjev nije svidio.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

- Bez uvrede, ali ovo je sramota? Žele prikupiti milion funti pomoću donacija, a njihova porodica posjeduje skoro četiri milijarde funti - zapitao se nezadovoljni gledatelj dok je drugi dodao da ne razumije kako Tamara može moliti ljude koji su ostali bez posla da doniraju njenoj galeriji dok je ona milijarderka.