Akcija

BIHAMK: Od 11. novembra možete besplatno pregledati auto

Objavljeno: 08.11.2019. u 15:18

Osnovni cilj akcije je omogućiti svim motorizovanim građanima besplatnu preventivnu kontrolu ispravnosti uređaja i sklopova na motornim vozilima

FOTO: BIHAMK

Od 11. do 23. novembra 2019. godine Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) realizuje tradicionalnu saobraćajno - preventivnu akciju kontrole pripremljenosti vozila za zimsku sezonu pod nazivom "Zima 2019”.

Osnovni cilj akcije je omogućiti svim motorizovanim građanima besplatnu preventivnu kontrolu ispravnosti uređaja i sklopova na motornim vozilima kako bi se utvrdila pripremljenost vozila i vozača za predstojeće zimske uvjete vožnje, a sve s ciljem poboljšanja sigurnosti cestovnog saobraćaja.

Detaljnije informacije o lokacijama mogu se dobiti u Pozivnom centru BIHAMK-a putem telefona 1282, na web stranici www.bihamk.ba, kao i na Facebook stranici BIHAMK-a.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije