open-navfaktor-logo
search
Invazija na Torino
BHF poručuje: Kraljice Bosno nemoj se bojat', mi smo tvoj štit i nećemo te prodat'
Duel protiv višestrukog svjetskog i bivšeg evropskog prvaka bit će veliki izazov za izabranika selektora Roberta Prosinečkog, ali i naše navijače
07.06.2019. u 20:08
get url
text

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra gostuje u Finskoj, a 11. juna u Torinu će odmjeriti snage sa Italijom.

Duel protiv višestrukog svjetskog i bivšeg evropskog prvaka bit će veliki izazov za izabranika selektora Roberta Prosinečkog, ali i naše navijače.

BH Fanaticosi najavili su invaziju na Torino i poslali su zanimljivu poruku pred ovo gostovanje.

- Par dana do utakmice. Tako blizu a tako daleko... Italijani, jeste li spremni za naše ludilo u vašem gradu? Tifosi, jeste li spremni za vaš muk kada krene naša pjesma?

Braćo i sestre, pokažimo još jednom čvrste dlanove i oštre glasove. Pokažimo zašto nas nazivaju najboljim reprezentativnim navijačima. Ovo nije samo utakmica, ovo je nešto više.

Očekuje nas ultra bolesno gostovanje. Očekuje nas ludnica kakva dugo nije viđena. Vraćamo se sa tri boda! Kraljice Bosno nemoj se više bojat, mi smo tvoj štit i nećemo te prodat - poručili su iz BHF-a.

Za navijače BiH u Torinu je osigurano 2.099 ulaznica u sektoru za gostujuće fanove, ali smo uvjereni da podrška Zmajevima neće izostati ni sa ostalih dijelova tribina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.