open-navfaktor-logo
search
Najmoćnija žena muzičke industrije
Beyonce malo šta prepušta mašti na naslovnici nadolazećeg albuma Renaissance
Američka pjevačica Beyonce objavila je naslovnicu svog sedmog studijskog albuma "Renaissance", čiji izlazak se očekuje 29. jula ove godine.  
01.07.2022. u 16:16
get url
text

Najmoćnija žena muzičke industrije, kako je mediji nazivaju, na objavljenoj fotografiji sjedi obnažena na konju koji sija u minijaturnoj srebrnoj kreaciji koja vrlo malo pokriva. Njeni fanovi su primijetili da je fotografija slična slici engleskog umjetnika Johna Colliera "Lady Godiva" iz 19. vijeka, a također podsjeća na fotografiju Biance Jagger na konju u kultnom Studiju 54.

- Stvaranje ovog albuma omogućilo mi je da si stvorim mjesto na kojem mogu sanjati i pronaći bijeg iz ovih strašnih vremena za cijeli svijet. Omogućilo mi je da se osjećam slobodno i pustolovno u vremenu kad se malo što kretalo. Moja je namjera bila stvoriti sigurno mjesto, mjesto na kojem neće biti osuđivanja. Mjesto na kojem ćete biti oslobođeni perfekcionizma i pretjeranog razmišljanja. Mjesto za vrištanje, osjećaj slobode. Bilo je to prekrasno putovanje na kojem sam otkrivala nešto novo. Nadam se da ćete pronaći radost u ovoj muzici. Nadam se da će vas inspirisati da zaplešete. I da se osjećate jedinstveno, snažno i seksi kao što i jest - poručila je Beyonce u opisu objave na Instagramu.

Inače, kao najavu albuma Beyonce je 20. juna objavila prvu pjesmu "Break my soul".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.