open-navfaktor-logo
search
Mogućnost zapošljavanja
Besplatna obuka za zidare u organizaciji Privredne komore Kantona Sarajevo
Privredna komora Kantona Sarajevo u saradnji sa JU Srednja građevinsko–geodetskom školom Sarajevo, kao i kompanijama iz građevinskog sektora u Kantonu Sarajevo, a uz finansijsku podršku Fondacije Helvetas Moja budućnost i Federalnog Zavoda za zapošljavanje, poziva sve zainteresovane nezaposlene osobe da se prijave za obuku za zidara.
30.06.2021. u 08:42
get url
text

Obuka je besplatna i trajat će četiri mjeseca uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa u jednoj od kompanija učesnica projekta.

Obuka će trajati 240 sati, od čega će se teorijski dio obuke realizovati u prostorijama Komore i JU Srednje građevinsko-geodetska škola Sarajevo, dok će se praktična obuka obaviti školskoj radionici i građevinskim kompanijama u Kantonu Sarajevo.

Zainteresovane osobe svoju prijavu, uz dokaz o ispunjenju navedenog kriterija, trebaju dostaviti najkasnije do 15. jula 2021. godine, putem pošte ili lično u Privrednu komoru Kantona Sarajevo (Ulica La Benevolencija broj 8).

Sve dodatne informacije možete dobiti u Privrednoj komori Kantona Sarajevo: na broj telefona: 033 250 131 ili  putem e-maila: [email protected]. Kontakt osoba u Komori je gospodin Dino Višnjić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.