open-navfaktor-logo
search
Podržimo Zmajiće
Besplatan ulaz na utakmicu mladih reprezentacija BiH - Njemačka
U mladoj fudbalskoj reprezentaciji BiH nadaju se da i protiv favorizovane Njemačke mogu nastaviti sa pozitivnim rezultatima
10.10.2019. u 16:49
get url
text

Ulaz na tribine za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine između mladih reprezentacija Bosna i Hercegovina i Njemačka 15. oktobra (18 sati) na stadionu Bilino polje u Zenici bit će slobodan, saopćili su danas iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

- Pripreme protiču u najboljem redu i atmosfera u ekipi je odlična. Njemačka je veoma jaka ekipa i očekuje nas teška utakmica. S druge strane, mi znamo da možemo sa svima da se nosimo i ne predajemo se unaprijed. Vidjet ćemo šta će se desiti, a sportski je da se nadamo pozitivnom ishodu i dat ćemo sve od sebe da ga i ostvarimo - rekao je Zinedin Mustedanagić, mladi reprezentativac BiH, prenosi Anadolu Agency (AA).

Njegov saigrač iz nacionalnog tima Vladan Danilović očekuje podršku sa tribina u duelu sa izuzetno jakim protivnikom.

- U timu vlada dobra atmosfera kao i uvijek na okupljanjima. Ne štedimo se na treninzima jer želimo da se maksimalno pripremamo za Njemačku. Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. To sigurno neće biti lako jer je Njemačka možda i najbolja reprezentacija u ovom uzrastu, ali i mi se nešto pitamo. Dokazali smo već da možemo da igramo sa najjačim i imamo razlog za optimizam pred ovaj meč. Nadam se da ćemo imati podršku i od navijača. Uz njih je lakše doći do pozitivnog rezultata - smatra Danilović.

U prva dva kola kvalifikacija BiH je deklasirala Moldaviju u Sarajevu, rezultatom 4:0, te je u Luvenu remizirala sa Belgijom, u meču odigranom bez postignut golova.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.