navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Turski zavodnik

Berkay Hardal ima novu ljubav koju će uskoro oženiti

Na društvenim mrežama pohvalio se viješću da se zaručio s glumicom Dilan Telkök

Objavljeno: 09.10.2019. u 20:59
get url
text

Mladi turski zavodnik Berkay Hardal (23), Murat Boran iz turske uspješnice "Istanbulska nevjesta", zaljubio se u kolegicu Hiru Koyuncuoğlu, no iako su planirali vjenčanje, kratki spoj među njima doveo ih je do prekida. Hardal sada ima novu ljubav koju planira oženiti.

Na društvenim mrežama pohvalio se viješću da se zaručio s glumicom Dilan Telkök. Prema njihovim pisanjima,, par već neko vrijeme živi zajedno, a ceremoniju zaruka upriličili su uz prijatelje i najbliže članove porodice.

Trzavice u njegovoj prethodnoj vezi s Hirom navodno su krenule nakon što je Berkay dobio glavnu ulogu u seriji "Kardes Çocuklari", gdje mu je partnerica glumica Afra Saraçoglu (21). Naime, Hira je čula glasine da je Berkay vara s kolegicom Afrom, koja u Turskoj i nije na najboljem glasu, a poznata je po tome što rado zavodi kolege sa seta. Prvi put su se razišli jer je se on upustio u romansu s glumicom Gülper Özdemir s kojom je tada snimao. Hiru je ostavio zbog nje. 

Podsjetimo, Berkay Hardal bio je student ekonomije, a u glumačke vode je uplovio kada ga je prepoznala i počela zastupati jedna agentica.