open-navfaktor-logo
search
Stravično
Beogradski tramvaj: Manijak napadao djevojčicu, putnici se pravili da ništa ne vide
Kako uplašena djevojčica pokušava da ga odgurne od sebe, on postaje sve navalentniji
25.10.2018. u 18:51
get url
text

Snimak iz jednog beogradskog tramvaja, koji je danas osvanuo u Facebook grupi "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", šokirao je sve koji su ga vidjeli i zapalio društvene mreže.

Na njemu se vidi kako muškarac prilazi tinejdžerki i počinje da je grli. Kako uplašena djevojčica pokušava da ga odgurne od sebe, on postaje sve navalentniji. Priljubio se uz djevojčicu i dodirivao je po tijelu, dok joj je glavu bukvalno nabio u staklo.

Kako je napisano ispod snimka koji je uznemirio ljude na društvenim mrežama, djevojčica je stara svega 12 godina. Objavljena je i fotografija manijaka.

Kurir javlja da je iz policije je potvrđeno da je napad prijavljen danas, i da se traga za napadačem. Incident se desio rano jutros.

Iz Gradskog saobraćajnog preduzeća kažu da im nije prijavljen ovaj incident.

- Vozač je u kabini, on to ne može da vidi. Da ga je neko od putnika obavijestio, on bi reagovao, odnosno zaustavio bi tramvaj. Roditelji bi trebalo da prijave slučaj policiji - kažu iz GSP-a pitajući se zašto niko od putnika nije ništa rekao.

Kako kažu iz najvećeg beogradskog gradskog prevoznika, oni nisu vidjeli snimak koji kruži društvenim mrežama, ali su čuli za njega,

- Ovo je ludilo, ne mogu da vjerujem da se tako nešto dešava. Najšokantnije je što putnici gledaju i ništa ne preduzimaju - dodali su iz GSP-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.