- Oštećenog smo zatekli na mjestu gdje je bio incident, i trenutno se radi na slučaju - rečeno je iz MUP-a, prenose Vijesti.me .

Na snimku dostavljenom Vijestima  vidi se kako više muškaraca trči za njim bulevarom - jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je dvadesetogodišnjak lakše povrijeđen, ali nisu saopćili njegov identitet niti kako je došlo do incidenta. Mediji u Beogradu tvrde da se radi o Srbinu koji je pretučen jer je pokazivao tri prsta. Kasno sinoć predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao je hitan sastanak, kako je prenio Tanjug, zbog pogoršane situacije u regionu.

Na sastanku su bili prisutni ministri Ivica Dačić (vanjski poslovi), Nebojša Stefanović (unutrašnji poslovi), Aleksandar Vulin (odbrana) i direktor Bezbjedonosno-informativne agencije Bratislav Gašić.

Stefanović je izjavio da očekuje da će  Vučić uskoro razgovarati sa predsejdnikom Crne Gore Milom Đukanovićem u cilju zaštite srpskog naroda u toj zemlji i smirivanja tenzija.

Stefanović je za RTS, nakon što je Vučić sinoć održao hitan sastanak sa zvaničnicima zaduženim za sigurnost, a zbog pogoršane situacije u regionu, rekao da se mora raditi na tome da se vrati mir i da se smanje tenzije, jer se tako hladne glave razgovora.

Podsjetimo, u Crnoj Gori tenzije su prisutne veće nekoliko sedmica nakon što je parlament usovojio Zakon o vjeroispovijesti, čemu se protivi Srpska pravoslavna crkva.