open-navfaktor-logo
search
Predsjedništvo BiH
Bećirović čestitao Erdoganu pobjedu na predsjedničkim izborima
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović čestitao je predsjedniku Republike Turske Recepu Tayyipu Erdoganu pobjedu na predsjedničkim izborima, saopćio je Bećirovićev Kabinet.  
29.05.2023. u 09:11
get url
text

- Poštovani gospodine Predsjedniče,

U ime građana Bosne i Hercegovine i svoje ime, dozvolite da Vam, u svojstvu člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine uputim srdačne čestitke na ostvarenoj pobjedi na predsjedničkim izborima i Vašem ponovnom izboru za predsjednika Republike Turske.

Uvjeren sam da ćete ovu odgovornu dužnost i dalje obavljati uspješno i predano, te da će se prijateljski i bliski odnosi između Bosne i Hercegovine i Republike Turske nastaviti razvijati na uzajamnu dobrobit i u interesu svih naših građana.  

Koristim i ovu priliku da ponovim svoju duboku zahvalnost na prijateljskoj i kontinuiranoj podršci koju pružate Bosni i Hercegovini.  

Uz iskrene želje za Vaše blagostanje i uspjeh, kao i napredak i prosperitet naroda Republike Turske, primite, gospodine predsjedniče, izraze mog ličnog poštovanja - naveo je Bećirović u čestitki.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.