open-navfaktor-logo
search
The Arts Hour on Tour
BBC World Service dolazi u Sarajevo da snima popularni program sa bh. umjetnicima
Program će biti emitiran širom svijeta na BBC World Service u subotu, 26. oktobra i bit će dostupan, nakon toga, na web stranici BBC World Service
27.08.2019. u 12:04
get url
text
Popularna voditeljica Nikki Bedi

BBC World Service će 11. oktobra, u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini, snimati radio program poznat širom svijeta: "The Arts Hour on Tour"!

Voditeljici Nikki Bedi će se na pozornici pridružiti reditelji, pisci, umjetnici i muzičari, kako bi istražili sarajevsku kulturnu scenu.

Sarajevo Film Festival je skrenuo pažnju na filmove u region, muzička scena stvara novi identitet za poslijeratne generacije, i umjetnici nalaze nove načine da se nose sa starim problemima. Nikki će otkriti ulogu koju umjetnici imaju u stvaranju nove ere u Sarajevu. U programu će učestvovati neki od najprominentnijih bh. umjetnika, ali i novi talenti. Program će biti emitiran širom svijeta na BBC World Service u subotu, 26. oktobra i bit će dostupan, nakon toga, na web stranici BBC World Service, www.bbcworldservice.com/artshour.

"The Arts Hour on Tour" je mjesečni program o umjetnosti u produkciji BBC World Service, koji istražuje savremenu kulturu u velikim gradovima širom svijeta. Sa muzikom uživo, slam poezijom, nastupima komičara, velikim imenima i bogatim diskusija, serija omogućava publici širom svijeta da se osjećaju kao lokalci.

Zainteresirani koji žele pratiti događaj uživo, dobit će besplatne karte.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.