Dvadesetčetverogodišnji Branimir Barišić potpisao je dvogodišnji ugovor s Plavo-bijelima. Po vokaciji je odbrambeni igrač, a na Pecaru stiže iz zaprešićkog Intera.

Prve fudbalske korake napravio je u rodnom gradu u dresu Troglava. Iz Livna je prešao u splitski Hajduk i na Poljudu prošao školu fudbala Nastupao je za Hajduk, Hajduk 2 i Šibenik prije odlaska u Zaprešić.

Sa golmanom Tomislavom Tomićem dogovorena je jednogodišnja suradnja.

Dvadesetpetogodišnji Tomić cijeli je omladinski pogon prošao u RNK Split. Dio je generacije koja je bila juniorski prvak Hrvatske.

Po odlasku iz Parka Mladeži nosio je dres Dugopolja i Hrvaca. Posljednje dvije sezone branio je boje i vrata zmijavačke Croatije.

Alisson Taddei je dvadesetpetogodišnji brazilski veznjak, klasična "desetka" koja na Pecaru stiže iz tamošnjeg niželigaša Sao-Joseensea.

U dosadašnjoj karijeri promijenio je veliki broj klubova u svojoj zemlji. Igrao je za Mariliu, Goianiu, drugi tim Goiasa, Criciumu, Aparecidense, Piracibabu, Ferroviariu i Paranu.

Nakon drugog angažmana u Sao-Joseenseu odlučio se za dolazak u Evropu. Ovo je njegovo prvo evropsko iskustvo koje započinje jednogodišnjim ugovorom s Plavo-bijelima s Pecare.