open-navfaktor-logo
search
Crveni karton
Bakračeva glupost kao dokaz nemoći Plavih
Krupa na Vrbasu, iako posljednjeplasirani tim Premijer lige Bosne i Hercegovine, ponovo se potvrdila kao težak bastion za igrače tima iz Zvorničke 27
24.11.2018. u 15:29
get url
text

Fudbaleri Željezničara još su jednom razočarali svoje navijače. Krupa na Vrbasu, iako posljednjeplasirani tim Premijer lige Bosne i Hercegovine, ponovo se potvrdila kao težak bastion za igrače tima iz Zvorničke 27.

Proteklih sezona Željo je u malom mjestu nadomak Banje Luke gubio titule (dva puta op.a), doduše osvojio je i jedan Kup BiH, ali danas je u meču 18. kola PLBiH doživio novi poraz, i to četvrti uzastopni u ovoj sezoni.

Svu nemoć Plavih možda najbolje oslikava nepromišljena reakcija Miloša Bakrača, crnogorskog defanzivca u redovima Plavih.

Stoper gostiju nasrnuo je na kapitena domaćih Dujkovića, koji mu je očito nešto dobacio, ali se Crnogorac nije uspio suzdržati.

Suzdržavao se nije ni glavni sudija Goran Paradžik, već je Bakraču, koji je tako je svojim postupkom na najbolji način demonstrirao svu nemoć Želje, pokazao direktan crveni karton.

Da stvar bude gora isti igrač je pocrvenio i u nedavnom derbiju protiv Sarajeva.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.