open-navfaktor-logo
search
Očekuje ga kazna
Bahati Irac: Pojavio se snimak kada policija zaustavlja Conora McGregora
Conor McGregor, kontroverzni UFC borac, ponovo je napravio incident zbog kojeg je došao u centar pažnje svjetske javnosti.
24.03.2022. u 11:21
get url
text

Irac je prekršio zakon u Dublinu i priveden je zbog opasne i neoprezne vožnje svog automobila. Divljao je u svom Bentley Continental GT-ju, a policija mu je nakon zaustavljanja oduzela vozilo. Ipak, automobil mu je naknadno vraćen u njegov posjed.

McGregor je nakon privođenja pušten uz plaćanje kaucije, ali Irish Independent piše da je protiv njega podignuta optužnica zbog opasne vožnje, te bi idućeg mjeseca trebao izaći pred sud.

Kazna za opasnu vožnju u Irskoj može biti pet hiljada eura, šest mjeseci zatvora ili oboje. McGregor je povratnik, kada su u pitanju kršenja zakona u saobraćaju. Prije pet godina kažnjen je sa 400 eura zbog prebrze vožnje, a godinu kasnije zbog istog prekršaja kažnjen je sa 1.000 eura i oduzimanjem vozačke na šest mjeseci.

Nedugo nakon incidenta, na društvenim mrežama pojavila se snimka koja pokazuje trenutak kada Conora zaustavlja policija. Istina, na snimku se ne vidi da je McGregor kršio propise, ali je rotacija na policijskom vozilu već bila upaljena, što znači da je bahati Irac divljao ranije.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 5thRound MMA/Boxing (@5th_round)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.