open-navfaktor-logo
search
Moto svijet
Auto-moto berza u Novom Sadu: Od minijaturnih automobila do kamiona
Spoj kolekcionarstva, auto-industrije, savremene tehnologije, auto-moto udruženja, oldtajmeri, motocikli, kamioni i još mnogo toga izloženo je pod kupolama Novosadskog sajma u okviru četvrte Auto-moto berze.
17.09.2022. u 19:35
get url
text
Sajam u Novom Sadu

Kako kažu organizatori iz Saveza vozača Vojvodine, cilj održavanja ove sajamske priredbe je promocija automobilizma i povezivanje potencijalnih kupaca i prodavaca polovnih vozila. Predsjednik Saveza vozača Vojvodine, Marko Topo, rekao je da suština održavanja ove priredbe nije ekonomska ili trgovinska.

- Ovde je suština u socijalnom momentu, gdje svi oni koji čine moto svijet upravo kroz ovu manifestaciju imaju priliku da se prikažu, predstave ono što rade, čuje se njihov glas, njihovi problemi, njihovi projekti i zbog toga je ideja Auto-moto berze specifična - kazao je Topo, predstavljajući sadržaj ovogodišnje izložbe koja je zauzela 16.000 kvadratnih metara Novosadskog sajma:

Tu su test vozila, polovna vozila naših lokalnih distributera, kompletna oprema koja podržava auto i moto svet, oldtajmeri, tjuning, motori, kvadovi... Ono što je ove godine posebno interesantno je drift vožnja, najkvalitetniji vozači drift vožnje, koje smo spojili sa karting trkama, što promotivnim što nekim takmičarskim, dodao je Topo.

{$galerijaFotografija}

Svoje vještine za volanom ovoga vikenda predstavit će i karting vozači, i vozači automobila i kamiona, ali i bajkeri koji završavaju bajkersku sezonu u vrijeme odražavanja ove manifestacije.

Osim noviteta u auto-industriji veliki dio izložbenog prostora posvećen je i kolekcionarima kako automobilčića, tako i oldtajmera, pa se posebno u Hali 1 uz izložbu različitih oldtajmera može zakoračiti u istoriju auto industrije i podsjetiti se kakvi su automobili, ali i motocikli krstarili drumovima u prošlom stoljeću.

Novi Sad sajam automobila, 17.09.2022
1 od 11
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.