open-navfaktor-logo
search
Crte lica, ten, figura
Astrolozi tvrde da ova tri znaka zasjenjuju sve ostale
Vagu, škorpiona i jarca astrolozi smatraju jednim od najljepših znakova, međutim ljepota je u oku posmatrača.
15.09.2021. u 18:12
get url
text

Ovan

Pripadnici ovog znaka spadaju u proljetne znakove koji se ističu po lijepim crtama lica. Karakteriziraju ih visoko postavljene i uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno tijelo prosječne ili ispodprosječne težine. Najčešće imaju izražene obrve i oči, koje mogu biti blizu postavljene. Obično su srednje do jake građe i sportski građeni, mišići su vidljivi čak i ako imaju višak kilograma.

Najčešće imaju tamniji ten, velik broj njih ima ravnu i gustu, ili pak crvenu kosu. Njihov izgled najčešće ostavlja dojam snage i energičnosti. Nisu skloni debljanju. Najčešće se oblače casual i sportski, a kod odabira svečanije odjeće obično biraju crvenu boju.

Bik

Kao i kod Ovnova, pripadnici ovog znaka imaju ugodne crte lica. Fizički gledano, pripadnici ovog znaka imaju najugodnije i simetrično četvrtasto lice. Glavno obilježje su im velike oči koje djeluju nevino, pa čak i dječije. Usne su im obično pune, nos je okruglasti, a zubi manji i ravni i imaju gustu kosu s nižim čelom.

Vrat im je poprilično širok, a tijelo skladno. Imaju lijep i sjajan ten. Tijelo im je obično proporcionalno, pa ako se udebljaju dobijaju svugdje pomalo, ravnomjerno. Njihov izgled ostavlja dojam mehkoće i istovremene snage, a odijevaju se elegantno, omiljene su im boje zelena i smeđa.

Blizanci

I ovaj znak je poznat po lijepim crtama lica, a prepoznatljivi su po zaigranom i zavodničkom osmijehu. Djeluju mlađe, a oči su im vrlo izražajne. Prosječne su ili natprosječne visine, obično vitki i pokretni.

Imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Za njih su tipični dugi prsti. Imaju poprilično neizražen struk. Lako se pronalaze u različitim stilovima odijevanja, a omiljena im je boja žuta i srebrna.

Rak

Pripadnici ovog znaka obično imaju besprijekoran ten, okruglo lice s istaknutim jagodicama, ali i upečatljiv nos koji nije nužno velik već pomalo neobičnog oblika. Brada je okrugla, prsa široka, a kosa tamna i ne pretjerano gusta.

Iako su u mladosti vitki, velik broj njih se nakon tridesete počinje debljati. Vrat je kraći, a najčešće imaju osjetljivu kožu. Cijeli njihov izgled ostavlja mehak i suptilan dojam, a omiljene su im boje crna i bijela.

Lav

Lavove je poput njihovog predstavnika u horoskopu lahko uočiti po tzv. grivi. Gusta i sjajna kosa zaštitni im je simbol, a ako ona počne opadati ili sjediti postaju vrlo zabrinuti. Još ih krasi široko čelo i šira vilica i lijepo oblikovan nos.

Muskulatura im je izrazito snažna i obično su visoki sa uskim strukom i dugim nogama. Omiljene boje su žuta i narančasta, a vole trendi dizajnersku odjeću i otmjen stil.

Djevica

Djevice su poznate po čistom i lijepom tenu, a obično imaju ovalno lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo “pupoljaste”, a izražene oči srednje veličine podignute prema gore. Lice im je simetrično, a tijelo sklono debljanju, posebno u gornjem dijelu, rukama i stomaku.

Imaju naglašene jagodice i obrve, a obično biraju neutralne i elegantne kombinacije koje su neupadljive. Omiljene boje su im sve nijanse plave i zelena. Spadaju u lijepe znakove.

Vaga

Ovaj znak se često smatra najljepšim, imaju vrlo elegantne pokrete tijela i simetrično lice. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju slatke rupice na obrazima i pravilno, ovalno lice. Usta su im lijepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od prosjeka. Nos je tanji, mada može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili rjeđa.

Muški pripadnici često izgube kosu oko 30-te. Imaju vrlo upečatljivu boju očiju koje su povijene prema dolje. Donji dio tijela najčešće je dosta jači nego gornji, a prsni koš i struk uži. Obožavaju se dotjerivati ​​i isticati izgledom. Omiljene boje su im smeđa i roza.

Škorpion

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica. Oči su im velike i često hipnotizirajuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija pa često sjaje, a tijelo vitko. Poprilično čvrste fizičke konstitucije, čak i ako su mršavi, pripadnici ovog znaka djeluju snažno i visoko. Imaju nešto šira ramena od prosjeka.

Lica su im upečatljiva, sa senzualnim usnama i prodornim očima te nepravilnim nosom. Kosa je najčešće smeđa i gusta. Vole izgledati lijepo, ali ne vole ništa što je napadno. Omiljene boje su im crna, siva i crvena.

Strijelac

Poznati po urođenom vrckastom hodu, pripadnici ovog znaka su lijepo i prvenstveno sportski građeni, a te prirodne osobine mogu sami pokvariti prekomjernim uživanjem u hrani. Izraz lica im često djeluje nevino, a glava je nešto veća od prosjeka. Čelo je nešto više i veliko, a osmijeh širok.

Figura je nešto sitnija s jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi, a imaju problem i s opadanjem kose. Vole jarke boje.

Jarac

Ovaj je zimski znak slavan po odličnoj i seksipilnoj figuri. Iako izgled pripadnika ovog znaka djeluje pomalo neutralno, ističu se po tome što su poprilično koščati. Najčešće su niži ili srednje visine. Lice im je izražajno, a oči velike, često sive, zelene ili plave.

Profil lica je zaobljen, a na njemu se najčešće ističe brada, upečatljivi zubi i lijep osmijeh. Na njima se ističu razvijene i lijepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica. Vole lijepu odjeću, ali ne i vulgaran izgled, a najdraže boje su sve nijanse zelene i smeđe.

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka su obično srednje visine ili nešto niži, s punim licem i svijetlim tenom. Ako se debljaju, često dobivaju podbradak, a općenito im je kilaža boljka nakon što prijeđu 30. godine. Imaju manje šake i stopala, ali lijepe noge. Imaju pomalo vodenaste, ali lijepe oči, te široka i mekana usta.

Crte lica su im nježne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje prema rubovima, a nos zna biti veći od prosjeka. Karakteristični su i po koščatim ramenima. Odjeća ne igra veliku ulogu za njih, a omiljene boje su ljubičasta i plava.

Ribe

Ribe također imaju atraktivne figure. Lice im djeluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. Noge su im obično kraće, a u starijoj dobi sklonije su debljanju.

Kosa im je obično gusta i blago valovita, a gornji dio tijela je uži. Ribe imaju širok i srdačan osmijeh na koji rijetko tko ostaje ravnodušan. Omiljene boje su zelena i crvena.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.