navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zaljubljen u Balkan

Asher Monroe: Nakon Bosne, novi spot u Americi

Snimao sam nekoliko spotova u režiji Danisa Tanovića i Harisa Dubice i boravio na dva, tri Sarajevo film festivala. Taj dio ima odličnu energiju i kad sam tamo osjećam se kao i u Americi, kaže poznati pjevač

Objavljeno: 01.11.2018. u 22:30
get url
text

Poznata muzička zvijezda Asher Monroe, koji je prošle godine snimio spot u Bosni i Hercegovini čiji režiser je bio Haris Dubica, ovaj put završio je novi spot u američkoj produkciji.

Kako je rekao, ovo je nastavak njegovog rada, i osim Amerike uvijek se osjeća dobro na Balkanu. 

- Boravio sam dosta puta u zemljama Balkana, a najviše u Sarajevu. Snimao sam nekoliko spotova u režiji Danisa Tanovića i Harisa Dubice i boravio na dva, tri Sarajevo film festivala. Taj dio ima odličnu energiju i kad sam tamo osjećam se kao i u Americi. Sad pripremam novi album, a pjesma "Lonely" govori o ljubavi jer ljubav je najjača spona među ljudima - kaže Monroe.

Popularni pjevač dodaje da bi svakako pored komentara koje dobija od svojih fanova iz cijelog svijeta, posebno volio čuti šta o njegovoj muzici i novoj pjesmi misle ljudi sa ovih prostora.

- Balkan je nešto posebno i to je mjesto na zemlji sa nevjerovatnom dinamikom i inspiracijom. Taj dio svijeta je uvijek bio inspiracija umjetnicima iz raznih polja, a kvalitetna i originalna muzika koja se tu stvara otvara dušu svakome ko je sluša - govori Monroe.