open-navfaktor-logo
search
Raspisana potraga
Apel MUP-a KS: Ako vidite ovog muškarca, odmah obavijestite policiju
Sumnjiči se za razbojništvo koje je jučer počinjeno nad ženom na Dobrinji
07.11.2019. u 09:39
get url
text

Policijski službenici Odjeljenja za imovinske delikte Sektora krimnalističke policije, Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništva počinjenog jučer ujutro u ulici Salke Lagumdžije, općina Novi Grad Sarajevo, potražuju Trešnjić Derviša, sin Redžepa, rođenog 27. juna 1989. godine u Bosanskoj Gradišci, saopćio je MUP Kantona sarajevo.

On, kako se navodi, nema izdatih ličnih dokumenata, niti prijavljeno stalno mjesto prebivališta u Bosni i Hercegovini, a sklon je i lažnom predstavljanju.

- Molimo građane ukoliko posjeduju informacije o kretanju ili boravku pomenutog lica da o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona: 033 206 666 ili 122 odnosno najbližu policijsku stanicu - saopćeno je iz MUP-a KS. 

Podsjećamo, Operativnom centru MUP-a KS jučer oko 9 sati prijavljeno je da je u ulici Salke Lagumdžije u naselju Dobrinja više osoba presrelo je i opljačkalo ženu, nakon čega su se vozilom koje su koristili udaljili sa mjesta događaja.

Na mjestu događaja je intervenirala i Hitna pomoć, koja je ukazala pomoć napadnutoj ženi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.