open-navfaktor-logo
search
Vječiti derbi
Anketa na ulicama Sarajeva: Građani prognozirali večerašnju utakmicu ljutih rivala
Na svakom koraku se osjeti da je dan u znaku najbitnije nogometne utakmice u Bosni i Hercegovini
31.08.2019. u 15:38
get url
text

Danas je cijelo Sarajevo podijeljeno na plave i bordo. Na svakom koraku se osjeti da je dan u znaku najbitnije nogometne utakmice u Bosni i Hercegovini. Ekipa Faktora prošetala je ulicama glavnog grada BiH i pitala građane da prognoziraju rezultat utakmice na Grbavici.

Majda Balić: "Navijam za Velež. Kada su u pitanju ljuti sarajevski rivali, draži mi je Željezničar mada živim na Koševu. Nažalost, mislim da će Željo večeras izgubiti".

Benjamin Beranek: "Nećemo pretjerivati, pošto su se u posljednje vrijeme navijači Sarajeva 'digli'. Neka bude 2-1 za nas. Ipak su nam to drugovi, komšije i treba ih malo pripaziti. Mislim da će strijelci biti Zec i Krpić".

Neno Arifović: "Mislim da će večeras na Grbavici pobijediti Sarajevo i to rezultatom 2-1. Nije bitno ko će biti strijelac, samo neka Sarajevo pobijedi".

{$galerijaFotografija}

Faris Ćatić: "Nadam se da će Sarajevo slaviti sa barem 2-0. Mislim da smo bolji, a strijelci će biti Tatar i Ahmetović".

Sead Pašić: "Rođen sam tu blizu na Mejtašu. Zanimljivo je da mojih šest braće Pašića navija za Sarajevo, a ja za Želju. Oni su 'izrodi' u familiji. Najbitnije je da ne bude problema na tribinama. Moja je prognoza 2 - 0 za Želju, jer dvoje djece imam".

Edi Al Alami: "Navijam za sport i neka bolji pobijedi. Mislim da je to u ovom trenutku Željezničar".

Adnan Šaran: "Navijam za Hajduk, a kada su u pitanju sarajevski klubovi draži mi je Željo. Nadam se da ćemo na Grbavici dobiti Pitare, a zašto i ne bi".

Anketa derbi Željezničar - Sarajevo
1 od 7
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.