open-navfaktor-logo
search
Tajna izgleda
Aniston u odličnoj formi: Jedem osam sati, a 16 gladujem
Američka glumica Jennifer Aniston ima 51. godinu ali izgleda mnogo mlađe jer poklanja veliku pažnju svom izgledu. Vodi računa o ishrani, redovno vježba.
23.02.2020. u 13:56
get url
text
Jennifer Aniston

Na spisku njenih svakodnevnih aktivnosti su joga, boks, kardio vježbe, ali i meditacija.

- Zaista lijepo se osjećam kada završim trening. Brinem o jednom tijelu koje imam. Imam kućni bicikl i traku za trčanje, pa radim kardio najmanje 20 minuta dnevno. Čak i tako malo vremena provedenog u vježbanju pravi razliku - tvrdi Aniston.

Iako je posvećena vježbanju kaže da često pravi pauze.

- Naravno da dajem sebi slobodan dan. Čak, nekada cijelu sedmicu ne vježbam. Slušam tijelo šta mi govori - rekla je jednom prilikom. Poznato je da glumica izbjegava botoks, ali priznala je da nije odoljela da proba.

- Ne kažem da nisam probala. Sve te kozmetičke stvari na meni izgledaju smiješno! - kaže.

Kada je riječ o ishrani, tu je mnogo striktnija i pitanje je koliko bi vas moglo da isprati njen tempo. Jennifer je jednom prilikom otkrila da jede osam sati dnevno, dok gladuje preostalih 16 sati. Ali ni tokom tih osam sati ne jede čvrstu hranu.

- Radim na "isprekidanom" postu, tako da nema čvrste hrane ujutro. Samo smuti. Uočila sam veliku razliku kada 16 sati ne jedem čvrstu hranu - izjavila je. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.