navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Svečani prijem

Amru Džeko od subote možete gledati na Federalnoj TV

TV emisija “Ženske priče sa Amrom Džeko” stavlja akcenat na promoviranje ljepota i znamenitosti bh. gradova, a u prvom planu je žena jer su sve priče pričane iz ženskog ugla

Objavljeno: 10.10.2018. u 21:29
get url
text

{$galerijaFotografija}

Emisija “Ženske priče sa Amrom Džeko” bit će premijerno emitirana u subotu u 18.30 sati na Federalnoj televiziji, a tim povodom večeras je održan svečani prijem za zvanice i novinare.

U sarajevskom “Aquarius Vilsu” brojne poznate ličnosti podržale su Amru Džeko i agenciju “Lynks” koja je u saradnji sa Federalnom televizijom realizirala ovaj projekat.

– Mi Bosanke smo posebne. Maksimalno emotivne, snažne, ponosne i brižne i zaista zaslužujemo ženske priče koje će govoriti o svima nama i koje će biti motivacija i inspiracija kada se sretnemo sa nekim životnim preprekama – rekla je Amra Džeko.

TV emisija “Ženske priče sa Amrom Džeko” stavlja akcenat na promoviranje ljepota i znamenitosti bh. gradova, a u prvom planu je žena jer su sve priče pričane iz ženskog ugla.

Emisija će govoriti o životu, svakodnevnim izazovima savremenog vremena, porodici i društvu općenito.

Gledaoci Federalne televizije će od subote imati priliku vidjeti prekrasne predjele, kulturno-historijske spomenike, te upoznati običaje iz ženskog ugla i uživati u trenucima opuštanja.

“Ženske priče sa Amrom Džeko” ispričat će male ženske tajne o ritualima i modi, shoppingu i ljepoti te željama i nadama koje su zajedničke svim ženama, piše Coolstyle.

Amra Džeko, Promocija emisije, Aquarius 10.10.2018.
1 od 3
left-arrowright-arrow