Četvrtak, 30.03.2023.

Amko komerc u Novu godinu ulazi s novim ambijentom urbane kupovine

Amko komerc trgovina u ulici Maršala Tita, danas je osvanula s novim i modernim ambijentom urbane kupovine. Sve posjetioce očekuje odlična ponuda proizvoda, atraktivne cijene i potpuno novi ugođaj kupovine.

Amko komerc trgovina u centru Sarajeva, u ulici Maršala Tita, u Novu godinu ulazi s novim ambijentom moderne kupovine. Trgovina je potpuno preuređena, kupcima pruža jedinstven ugođaj urbane kupovine u centru Sarajeva. 

- Kako bi odgovorili na potrebe kupaca, nastavljamo sa značajnim ulaganjima u renoviranje maloprodajnih objekata. Uz bogatu ponudu proizvoda, kupcima nastojimo ponuditi i jedinstven ugođaj kupovine uz mnoštvo pogodnosti. Naša je želja pružiti kupcima drugačije shopping iskustvo i jedinstven doživljaj kupovine. Često volimo reći, da u Amko trgovinama ne nudimo samo proizvode, već kompletan ugođaj kupovine - kazala je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

Iz Amko komerca poručuju da su mislili i na najmlađe i već tradicionalno kao i prethodnih godina organizuju druženje sa Djeda Mrazom. U hipermarketu Amko na Mojmilu Djed Mraz vas očekuje 23. decembra, na Stupu u marketu Bulevar druženje zakazuju za subotu 24. decembar, a u ponedjeljak 26. decembra Djed Mraz vas očekuje u Amko marketu na Ilidži. Pretvorite prazničnu kupovinu u užitak, u svim Amko komerc trgovinama očekuje vas specijalna praznična ponuda i popusti za sve kupce. 

Neka vaš dom ispuni miris praznika i dobrih želja. Sretne praznike želi vam Amko komerc.

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh