Nedjelja, 24.09.2023.

Amko komerc svakog petka, subote i nedjelje poklanja 10 posto popusta svim kupcima

Odlične vijesti stižu nam iz novootvorenog supermarketa Amko komerc Bulevar Stup. U toku mjeseca januara svaki petak, subotu i nedjelju sve kupce očekuje popust na kupovinu od 10 posto. 

- U marketima Amko komerca, kupac nam je uvijek na prvom mjestu. Osluškujući potrebe i želje naših kupaca odlučili smo im ponuditi jedinstvenu pogodnost kupovine. Novi supermarket prepoznatljiv je po inovativanom konceptu koji prati posljednje svjetske trendove u maloprodaji. Uz novi doživljaj kupovine u modernom enterijeru za sve kupce u Amko komerc supermarketu u naselju Bulevar Stup kupcima nudimo posebne pogodnosti kupovine. Tokom mjeseca januara svaki petak, subotu i nedjelju našim kupcima poklanjamo 10 posto popusta na artikle koji nisu sniženi - istakla je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerc. 

Naselje Bulevar Stup, smješteno je uz glavnu saobraćajnicu i tramvajsku prugu Ilidža-Baščaršija na adresi Džemala Bijedića. Supermarket Amko komerc je na adresi Džemala Bijedića do broja 279H, u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice i tramvajske stanice Stup.

 

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh