open-navfaktor-logo
search
Zmajevi u Kazahstanu
Amir Hadžiahmetović: Nemamo izgovora, moramo da uzmemo tri boda
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će obaviti posljednji trening pred sutrašnji duel kvalifikacija za SP protiv Kazahstana.
08.10.2021. u 08:36
get url
text

Zmajevi su u srijedu navečer stigli u Nur Sultan, jučer su imali prvi trening, a ističu kako su se već privikli na vremensku razliku (plus 4 u odnosu na BiH).

- Danas imamo još jedan trening i da kompletiramo to za sutra. Nemamo izgovora, moramo da uzmemo tri boda i da nastavimo svoj put prema Svjetskom prvenstvu.

Nažalost, nisam igrao prvu utakmicu protiv Kazahstana zbog žutih kartona. Vidjelo se da je bilo teško. Mislim da smo izdominirali prvo poluvrijeme i da smo morali voditi više razlike.

Nismo uspjeli pobijediti, ali sada imamo priliku za revanš. U prvoj utakmici se vidjelo da smo dosta bolja i kvalitetnija ekipa, a to sutra ponovo moramo pokazati bez obzira na izostanke koje imamo - kazao je Amir Hadžiahmetović, veznjak BiH.

Dual na Astana Areni u Nur Sultanu igra se u 15 sati po našem vremenu uz direktan TV prijenos na Novoj BH. Meč će suditi Davide Massa iz Italije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.