navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bez dlake na jeziku

Američka spisateljica oplela po Anni Wintour: Ima problematičnu sliku o tome kako bi žene trebale izgledati

Američka spisateljica i televizijska voditeljica Meghan McCain u emisiji "The View" progovorila je o modnom časopisu Vogueu i njegovoj glavnoj urednici Anni Vintour.

Objavljeno: 02.07.2021. u 20:42
get url
text

- Anna Wintour ima dugu historiju ne stavljanja modela na svoje naslovnice, ne stavljanja ljudi koji pripadaju drugim rasama, a ima i vrlo problematičnu sliku o tome kako bi žene trebale izgledati. Mislim da su Anna Wintour i Vogue jedan od razloga zašto imamo dosta toksičnosti u modnoj industriji, tako da sam s Vogueom završila za dugo, dugo vremena. Zapravo bi mi se svidjelo da se neka od "kulture odgovornosti" ili "kulture posljedica," kako ih Sunny naziva, konačno filtriraju i prema časopisu Vogue i prema Anni Wintour - kazala je Meghan.

Prokomentirala je i naslovnicu Voguea za august, na kojoj se našla američka prva dama Jill Biden.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

McCain smatra da se na naslovnici trebala naći Melania Trump, koja je to jako željela, ali joj se nikada to nije ostvarilo.

- Nisam bila ljubiteljica porodice Trump, očito je, pa ni same Melanije Trump. Međutim, niko ne može poreći činjenicu da je bila pomodna prva dama. Dakle, ako se tvoj časopis bavi isključivo modom, trebala je i ona biti na toj naslovnici. I još jednom, stvarno se nadam da će se Vogue doista početi iskupljivati za svoje duboko, intenzivno, rasističko nasljeđe - rekla je McCain.