open-navfaktor-logo
search
Redsi u problemu
Alissonova povreda pokvarila sjajan start sezone, stadion napustio u kolicima
Zadovoljstvo Jürgena Kloppa uvjerljivom pobjedom na Norwichem zasigurno je pokvarila povreda prvog čuvara mreže njegove ekipe
10.08.2019. u 14:05
get url
text

Slavlje nakon pobjede Liverpoola u premijernom susretu nove sezone Premier lige pokvarila je povreda brazilskog golmana Alissona Beckera.

Brazilac je zbog povrede morao napustiti travnjak Anfield Roada osam minuta prije kraja prvog poluvremena, a zamijenio ga je Španac Adrian, koji je u klub stigao prije samo nekoliko dana.

Zadovoljstvo Jürgena Kloppa uvjerljivom pobjedom na Norwichem zasigurno je pokvarila povreda prvog čuvara mreže njegove ekipe.

- Alisson je osjetio kao da ga je nešto udarilo u list i nije mogao nastaviti, a to nikada nije dobar znak. Očito je da se radi o težoj povredi od istegnuća. Ne znamo još tačno šta je, ali ne izgleda dobro. Kada saznamo, onda ćemo se nositi s tim - kazao je Klopp, koji nije izostavio mogućnost da se radi o rupturi mišića lista.

Da povreda nije naivne prirode najbolje govori podatak da je Alisson zbog bolova i nemogućnosti da se osloni na nogu stadion napustio u invalidskim kolicima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.