open-navfaktor-logo
search
Savjet dizajnerice
Ako vam je dosta male crne haljine, Amna Kunovac-Zekić otkriva šta odjenuti u najluđoj noći
More vas slatke brige oko idealnog outfita u najluđoj noći u godini?!
30.12.2022. u 14:37
get url
text

Zapamtite da za proslavu Nove godine pravila nema, dopušteno je apsolutno sve, stoga, kada je riječ o odjeći, možete kombinirati razne boje i uzorke.

Ako još uvijek razmišljate što odjenuti, a ne želite izgledati kao disko kugla, onda je najbolji izbor provjerena mala crna haljina s kojom sasvim sigurno nećete pogriješiti i koja je uvijek u modi.

No, ako vam je dosta i male crne haljine, u nastavku pročitajte preporuke bosanskohercegovačke modne dizajnerice Amne Kunovac-Zekić.

Amna Kunovac-Zekić

Prema njenim riječima, u svakoj prilici, pa i u novogodišnjoj, prednost treba dati udobnosti i eleganciji.

- Međutim, u najluđoj noći možemo sebi dozvoliti i malo ekstravagancije, luckastih detalja ili izlet u svjetlucave tkanine. Naravno, i u takvim prilikama treba pripaziti na mjeru. Volim upadnim, velikim nakitom, poput naušnica od štrasa, podići jednostavnu elegantnu kombinaciju, ili proziran top sa perjem kombinirati uz elegantno odijelo. Odličan izbor je i suknja sa šljokicama ako je uparite sa basic topom ili rol majicom. Rekla bih da je samo jedan efektan detalj dovoljan da date svoj doprinos novogodišnjem blještavilu - dodaje Kunovac-Zekić.

 

Prema onome što plasiraju u svijetu poznati modni brendovi, cipele sa kristalima su apsolutni hit, pa ako obučete svedeniju haljinu, akcenat biste svakako trebali staviti na cipele koje mogu biti glamuroznije, poput onih sa kristalima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.